برگزاری کارگاه آموزش مهارت های زندگی در دانشگاه کاشان

۰۹ آبان ۱۳۹۵ | ۱۳:۵۹ کد : ۴۷۴۸ اخبار دانشگاه
برگزاری کارگاه آموزش مهارت های زندگی در دانشگاه کاشان

مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه در راستای ارتقاء سلامت روان و توانمند سازی روانی اجتماعی دانشجویان دانشگاه، نوبت اول برنامه کارگاه آموزشی مهارت های زندگی ویژه دانشجویان ورودی 1395 را در روز پنجشنبه ششم آبان ماه جاری  در تالار آزادی دانشگاه برگزار  نمود.

رییس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: در این برنامه، سه نفر مدرس بحث آموزش مهارت های زندگی شامل مهارت مقابله با استرس های دوران دانشجویی؛ مهارت های ارتباطی ،مهارت های تصمیم گیری و حل مسئله و مهارت های خود مراقبتی در سلامت جسمانی و روانی را آموزش دادند.

سید حسین حسینی هدف از برگزاری این کارگاه را آشنایی، توانمند سازی و افزایش ظرفیت روان شناختی دانشجویان در مواجهه با انتظارات و چالش های زندگی و نیز پیشگیری از آسیب های روانی – اجتماعی بیان کرد و افزود: در این کارگاه بالغ بر 300 نفر از دانشجویان ورودی 1395 شرکت کرده بودند.