برگزاری ایستگاه سلامت به مناسبت هفته تربیت بدنی

۰۹ آبان ۱۳۹۵ | ۱۳:۵۹ کد : ۴۷۴۶ اخبار دانشگاه
برگزاری ایستگاه سلامت به مناسبت هفته تربیت بدنی

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از برگزاری ایستگاه سلامت همزمان با هفته تربیت بدنی در  پردیس خواهران این دانشگاه خبر داد.

محمد رمضانی هدف از برگزاری این برنامه را ارزیابی تناسب بدنی کارمندان، اساتید و دانشجویان پردیس خواهران بیان کرد و گفت: در این ایستگاه سلامت، قد، وزن، شاخص توده بدنی(BMI)، فشار خون و بینایی اندازه گیری و ثبت گردید.

وی اظهار داشت: بخش های مختلف ایستگاه سلامت شامل معرفی کتب تربیت بدنی و تندرستی با موضوع های ماساژ درمانی، تناسب اندام، نرمش های عمومی و ورزش های هوازی، رژیم غذایی سالم، ناهنجاری های اسکلتی و ارائه نکات سلامتی بود.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان همچنین از برگزاری مسابقه دارت به همین مناسبت خبر داد و افزود: در پایان مسابقه به نفرات اول تا سوم به ترتیب فاطمه امیدپناه، آنیتا عنایتی و زهرا راسخ نژاد جوایز نفیسی اهدا گردید.

در پایان به صرف میوه سلامت سیب از شرکت کنندگان پذیرایی به عمل آمد. این برنامه با همکاری انجمن علمی تربیت بدنی پردیس خواهران اجرا گردید.