حضور کارناوال سلامت در دانشگاه کاشان

۰۵ آبان ۱۳۹۵ | ۱۳:۵۸ کد : ۴۷۴۰ اخبار دانشگاه
حضور کارناول سلامت در دانشگاه کاشان

رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی گفت: با حضور دوچرخه سواران و بازیگران تئاتر برنامه کارناوال سلامت با موضوع پیشگیری از ایدز و اعتیاد  روز سه شنبه چهارم آبان ماه جاری در مقابل سلف سرویس دانشجویی دانشگاه با اجرای تئاتر خیابانی برگزار شد.

سید حسین حسینی اظهار داشت: هدف از اجرای این برنامه، انتقال آموزش در خصوص پیشگیری از بیماری ایدز و اعتیاد به دانشجویان بود که مورد استقبال دانشجویان زیادی قرار گرفت.

وی خاطر نشان کرد: این برنامه براساس نامه وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی کشور، با هماهنگی مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه و با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان انجام شد.

گفتنی است اعضاء این کارناوال که از شهر کرمان به مقصد تهران با دوچرخه در حال حرکت هستند در شهرهای مسیر کرمان – تهران از جمله در دانشگاهها  به اجرای تئاتر خیابانی با موضوع اعتیاد و ایدز می پردازند.

این کارناوال در نظر دارد روز جمعه هفتم آبان در پردیس پارک ملت تهران، در همایش خانواده، کودکان، هنر و اچ آی وی به اجرای نمایش بپردازد.