برگزاری اردوی کوهگشت بانوان کارمند دانشگاه کاشان

۰۴ آبان ۱۳۹۵ | ۱۳:۵۸ کد : ۴۷۳۸ اخبار دانشگاه
برگزاری اردوی کوهگشت روستای مرق بانوان کارمند دانشگاه کاشان

به مناسبت هفته تربیت بدنی اردوی کوهگشت بانوان کارمند  دانشگاه کاشان به روستای مرق برگزار شد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: در این اردوی تفریحی حدود 40 نفر از بانوان کارمند دانشگاه مسیر زیبا و فرح بخش رودخانه تا آبشار روستای مرق را پیاده پیمودند.

محمد رمضانی اظهار داشت: این اردو با هدف گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ایجاد روحیه نشاط و شادابی و ترویج ورزش همگانی در بین بانوان کارمند با همکاری مدیریت تربیت بدنی دانشگاه کاشان برگزار شد.

وی افزود: همچنین به مناسبت هفته تربیت بدنی برنامه کوهگشت دانشجویان دانشگاه کاشان نیز در هفته جاری در روستای نشلج برگزار شد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: در این اردو  هم حدود 80 نفر از دانشجویان دختر دانشگاه کاشان و پردیس خواهران این دانشگاه شرکت کردند.