برگزاری مراسم عزاداری هیات دانشجویی فاطمیون دانشگاه

۰۱ آبان ۱۳۹۵ | ۱۹:۴۴ کد : ۴۷۳۰ اخبار دانشگاه
هیات دانشجویی فاطمیون دانشگاه کاشان امسال نیز به رسم سالهای گذشته،همزمان با ماه محرم مراسم عزاداری حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) را برگزار کردند.

هیات دانشجویی فاطمیون دانشگاه کاشان امسال نیز به رسم سالهای گذشته، همزمان با ماه محرم مراسم عزاداری حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) را برگزار کردند.

مراسم چاووش محرم الحرام (سومین اجتماع هیات های دانشجویی شهرستان کاشان) شنبه دهم مهرماه با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین تقوی-مدیرکل نهاد های دانشگاهی کشور و مداحی روح الله کمالی برگزار شد.

مراسم عزاداری ماه محرم سال ۱۴۳۸ ه.قمری در روز  یکشنبه ۱۱ مهرماه الی یکشنبه ۱۸ مهرماه در مسجد امیرالمؤمنین دانشگاه کاشان با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین ابن علی و با مداحی آقایان محمدرضا مهوری، حسن شاکرنیا و محمدجواد بصیری، همراه با روضه خوانی برادر نصیر زاده هیات دانشجویی فاطمیون با شعار "از نسل کربلاییم" و موضوع سخنرانی "خواص بی خواص" و همچنین "مراقبه ی قلب و دل" از دیگر برنامه های این مراسم بود.

در این مراسم رییس دانشگاه، مسئول و معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان حضور داشتند.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA