برگزاری دوره های مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان در نیمه اول سال تحصیلی 95

۱۹ مهر ۱۳۹۵ | ۱۷:۱۱ کد : ۴۷۱۷ اخبار دانشگاه
برگزاری دوره های مرکز کارآفرینی در نیمه اول سال تحصیلی
رییس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان گفت: مرکز کارآفرینی دانشگاه در نیمه اول سال تحصیلی 96-95، حدود50 دوره آموزشی و مهارتی در دو حوزه عمومی و تخصصی و همچنین دوره‌های آموزش زبان انگلیسی و مکالمه را برگزار می‌نماید.

داوود حسنعلیان، دوره‌های عمومی را شامل ICDL، Photoshop، CorelDraw،حسابداری، دوربین مداربسته، جوشکاری، تعمیر تلفن همراه، طراحی فرش، نویسندگی، بورس، بازاریابی،کسب و کار ، ... بیان کرد و اظهار داشت: این مرکز همچنین دوره‌های تخصصی در حوزه‌های علوم انسانی، علوم پایه و مهندسی و دوره‌های زبان انگلیسی و مکالمه در 5 سطح از مقدماتی تا پیشرفته برگزار  می‌ کند.

رییس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان شرکت در کلیه دوره‌ها را برای عموم آزاد دانست و افزود:  مهلت ثبت‌نام دوره ها  تا 27 مهرماه جاری می‌باشد.

متقاضیان، برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام می‌توانند به وب‌سایت مرکز کارآفرینی به آدرس
karafarini.kashanu.ac.ir  مراجعه نمایند.