انتشار شماره 9 نشریه مطالعات معماری ایران

۱۸ مهر ۱۳۹۵ | ۱۷:۱۱ کد : ۴۷۱۵ اخبار دانشگاه
انتشار شماره 9 نشریه مطالعات معماری ایران

شماره نهم دو فصلنامه علمی پژوهشی  مطالعات معماری ایران منتشر شد.

مدیر مسئول این نشریه گفت: در این شماره از مجله 10 مقاله علمی از محققان و نویسندگان سراسر کشور به چاپ رسیده است.

دکتر علی عمرانی پور افزود: در این شماره از مجله مقالاتی با موضوع  های  باغ کهنه فین و محدوده میان آن تا باغ فین ، الگوهای کالبدی حسینیه ها: ریشه ها و تحولات، خوونچینی، تکامل و تناسب ابعاد آجر در نماسازیهای آثار معماری دزفول، باغ سعادت آباد اصفهان در آینه مثنوی گلزار سعادت، بررسی کیفیت محیطی فضاهای داخلی با تأکید بر آسایش حرارتی در خانه های سنتی، نمونه های موردی: دو خانه قجری در شیراز به چاپ رسیده است.

وی تزیینات معماری مسکونی دوره آل مظفر در منطقه یزد و جایگاه آنها در خانه های این دوره، سازه، فرم و معماری، بررسی ارتباط میان پیکربندی فضایی و حکمت در معماری اسلامی مساجد مکتب اصفهان، نمونه های موردی: مسجد آقانور، مسجد امام اصفهان و مسجد شیخ لطف الله، طراحی پیاده راه و تأثیر آن بر کیفیت زندگی در بافت تاریخی شهرها، مطالعه موردی پیاده راه تربیت تبریز وبررسی کارآمدی طرح درس «بافت فرسوده و تاریخی» جهت ورود فارغ التحصیلان رشته شهرسازی به عرصه عمل بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده و تاریخی و گزارش علمی: کرسی نظریه پردازی، فضای حیات طیّبه؛ شهر آرمانی اسلام را از دیگر موضوع های ارائه شده در این نشریه بیان کرد.

مطالعات معماری ایران دوفصلنامه تخصصی علمی ـ پژوهشی دانشگاه کاشان است که در زمینه «پژوهش های نظری معماری ایرانی» منتشر می شود.

درجه علمی پژوهشی دو فصلنامه مطالعات معماری ایران طی نامه شماره 161676 مورخ 21/ 8/ 1390 دبیرخانه کمیسیون نشریات علمی کشور (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) ابلاغ گردیده است.