انتصابات جدید دانشگاه کاشان

۱۰ مهر ۱۳۹۵ | ۱۷:۱۳ کد : ۴۷۰۵ اخبار دانشگاه
رییس دانشگاه کاشان طی احکام جداگانه ای مدیران جدید گروه همکاری های علمی بین المللی،امور حقوقی و قراردادها و رئیس مرکز تحقیقات علمی- کاربردی آب، خشکسالی و تغییر اقلیم را منصوب کرد.

رییس دانشگاه کاشان طی احکام جداگانه ای مدیران جدید  گروه همکاری های علمی بین المللی،امور حقوقی و قراردادها و رئیس مرکز تحقیقات علمی- کاربردی آب، خشکسالی و تغییر اقلیم را منصوب کرد.

دکتر عباس زراعت در این احکام جداگانه، دکتر مهدی دشت بزرگی عضو هیأت علمی گروه ادیان و عرفان دانشگاه را به عنوان مدیر گروه همکاری های علمی بین المللی و  دکتر حسین خراسانی زاده را به عنوان رئیس مرکز تحقیقات علمی- کاربردی آب، خشکسالی و تغییر اقلیم و حمیدرضا پیوندی را به عنوان مشاور و مدیر امور حقوقی و قراردادها منصوب کردند.

رییس دانشگاه کاشان همچنین در حکم دیگر، دکتر محمدرضا مزدیان فرد را به عنوان مشاور رئیس در امور بین الملل معرفی کرد.

دکتر زراعت در این احکام اظهار امیدواری کرده است: تا با بهره گیری از تخصص و تجربیات و نیز با همدلی و همکاری سایر همکاران دانشگاهی و بهره گیری از نظرات متخصصین و به ویژه  اعضای محترم هیأت علمی و با برنامه ریزی مناسب در جهت تدوین و اجرای سیاست های مرتبط با آن مدیریت و نیز اعتلای روز افزون امور دانشگاه در عرصه های آموزشی و پژوهشی و نیز تحقق سند چشم انداز دانشگاه همراه با برنامه عملیاتی سالانه، گام های مفید و مؤثری بردارید و در حفظ بیت المال و اعمال سیاست های مؤثر به منظور صرفه جویی در هزینه ها و تقویت نظم و قانون مندی کوشا باشید.