استاد پیشکسوت معماری و مشاور گروه معماری دانشگاه کاشان درگذشت

۱۰ مهر ۱۳۹۵ | ۱۵:۵۵ کد : ۴۶۹۷ اخبار دانشگاه
استاد پیشکسوت معماری و مشاور گروه معماری دانشگاه کاشان درگذشت

استادیارگروه معماری و هنر دانشگاه کاشان از درگذشت پیشکسوت معماری سنتی کاشان، معمار اخلاق، استاد حبیب ا... مهندس خبر داد.

دکتر احمد دانایی نیا افزود: استاد حبیب ا... مهندس از پیشکسوتان جامعه معماری سنتی ایران و از نخستین سال تشکیل گروه معماری در دانشگاه کاشان، همکاری نزدیکی با دانشکده داشتند و همچون پدری مهربان به آموزش جوانان همت می‌گماردند.

وی با بیان اینکه در دنیای معاصر و متناسب با شیوع و بروز سبک های وارداتی و الگوهای ناهنجاری که دانسته و ندانسته به معماری ایران و کاشان تحمیل شده است،خاطر نشان کرد: استاد که از مکتب زلال معماری سنتی جرعه ها نوشیده بود و به معنای واقعی طعم دلنواز آن را درک کرده بود، می کوشید تا در آثار جلوه های معماری غنی ایرانی را به جامعه بنمایاند تا چراغ کم سوی معماری سنتی ایران همچنان زنده بماند.
دانایی نیا حسن خلق، ملایمت با دانشجو، عشق به حرفه، بی ادعایی، وقت شناسی و سحرخیزی را از ویژگیهای این استاد گرانقدر بیان کرد و گفت: استاد مهندس معلم اخلاق و عمل و به معنای واقعی ملبس به لباس اخلاق بود.

استاد حبیب ا... مهندس در روز چهارم مهرماه دار فانی را وداع گفت.