2885 دانشجو در دانشگاه کاشان امسال پذیرفته شدند

۰۴ مهر ۱۳۹۵ | ۱۷:۱۱ کد : ۴۶۹۵ اخبار دانشگاه
2885 دانشجو در دانشگاه کاشان امسال پذیرفته شدند
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان گفت: دو هزار و 885 دانشجو برای سال تحصیلی 96-95 در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دانشگاه کاشان پذیرفته شدند.

دکتر محمد الماسی اظهار داشت: یک هزار و 389 نفر در دوره کارشناسی و یک هزار و 331 نفر برای دوره کارشناسی ارشد و 165 نفر نیز برای دوره  دکترای این دانشگاه پذیرفته شده اند.

وی زمان ثبت نام اینترنتی دانشجویان کارشناسی را از چهارم تا هشتم مهرماه بیان کرد و افزود: ثبت نام حضوری دانشجویان کارشناسی نیز از پنجم تا هشتم مهرماه در این دانشگاه انجام می شود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان زمان شروع کلاس های دانشجویان جدید کارشناسی ارشد را بیست و هفتم شهریورماه سال جاری بیان کرد و اظهار داشت: کلاس های دانشجویان جدیدالورود دوره کارشناسی نیز از دهم مهرماه آغاز می شود.

دکتر الماسی خاطر نشان کرد: مراسم جشن دانشجویان جدیدالورود نیز شنبه دهم مهرماه همراه با برنامه های متنوع در این دانشگاه برگزار می شود.

در دانشگاه کاشان هفت هزار و 741 دانشجو در 194 رشته گرایش در سه مقطع کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکترا  مشغول به تحصیل هستند.