پیام ریاست محترم دانشگاه کاشان به مناسبت هفته دفاع مقدس

۰۳ مهر ۱۳۹۵ | ۱۵:۵۴ کد : ۴۶۹۳ اخبار دانشگاه
دفاع مقدس

ارزش‌های الهی و انسانی دوران هشت سالة دفاع مقدس آنقدر غنی و اصیل‌اند که هرچه از آن دوران فاصله گرفته شود باز یادکرد آنها حدیثی نامکرر است و احیای آن ایثارگری‌ها و سجایای اخلاقی نیاز امروز و هر روز جامعه ماست.

بزرگداشت سالگشت دفاع مقدس، یادآوری اوج اخلاص و فداکاری مردمان معتقد و پاکبازی است که در راه دفاع از دین و میهن، با همة هستی خود به میدان آمدند و آنچه داشتند به پیشگاه پروردگار ارزانی داشتند.

یاد وخاطرة همه رشادت‌ها و بزرگمردی‌های آن سال‌های همدلی و ایثار را گرامی می‌داریم و به روح بلند شهدا و مقام ارجمند ایثاگران و خانواده‌های گرامیشان درود می‌فرستیم.

امید است در بخش‌های مختلف جامعه از جمله دانشگاه‌ها و مراکز علمی، مجاهدت رزمندگان در سنگرهای جدید امروز به ویژه در کسب علم، بسط آموزه‌های دینی واخلاقی، زمینه‌سازی پیشرفت و تعالی کشور را استمرار و امتداد بخشیم.

برای همه یادگاران دفاع مقدس به ویژه همکاران معزز ایثارگر و خانواده‌های ارجمندشان سلامت و سعادتمندی مسئلت دارم.

دکتر عباس زراعت