افتتاح دو طرح ورزشی در دانشگاه کاشان

۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۷ | ۲۳:۰۱ کد : ۴۶۹ اخبار دانشگاه

به مناسبت هفته خوابگاه‌ها دو کلوپ ورزشی در خوابگاه‌های دختران و پسران دانشگاه کاشان افتتاح شد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه کاشان، هدف از برگزاری این طرح‌ها را گسترش ورزش در بین دانشجویان، ‌ارتقاء روحیه سلامت و نشاط و پرکردن اوقات فراغت آنها ذکر کرد.

دکتر«قنبر علی شیخ‌زاده» گفت: کلوپ ورزشی دختران در مساحت چهار هزار مترمربع و با هزینه‌ای بالغ بر 500 میلیون ریال به بهره‌برداری رسیده است که این کلوپ شامل سالن‌های فوتسال، والیبال، بسکتبال، تنیس، بدمینتون پیست اسکیت، اسکواش و دوچرخه سواری است.

همچنین ایشان خاطر نشان کرد کلوپ ورزشی پسران شامل سالن‌های فوتسال، والیبال، بسکتبال، تنیس و بدمینتون نیز در مساحت دوهزار متر و با هزینه‌ای بالغ بر 200 میلیون ریال افتتاح شده است

وی یادآور شد: هزینه این کلوپ‌های ورزشی از محل درآمدهای اختصاصی دانشگاه کاشان و از ردیف کمک‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تأمین شده است.

ایشان با اشاره به استقبال قابل توجه دانشجویان از برنامه‌های ورزشی دانشگاه کاشان ابراز امیدواری کرد: با گسترش امکانات و برنامه‌های ورزشی، فرهنگ ورزش در جامعه به ویژه میان نسل جوان نهادینه شود و به عنوان یک ضرورت تلقی گردد.