دانش آموختگی نخستین ورودی های کارشناسی ارشد بیوشیمی

۲۹ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۶:۵۳ کد : ۴۶۸۵ اخبار دانشگاه
دانش آموختگی اولین ورودی های کارشناسی ارشد بیوشیمی
 مدیر گروه آموزشی بیوتکنولوژی دانشگاه کاشان از دانش آموختگی اولین ورودی های کارشناسی ارشد بیوشیمی این دانشگاه خبر داد.

دکتر زهره زهرایی گفت: محمد گودرزی و ستاره عیسایی دانشجویان اولین ورودی (بهمن 92) دوره کارشناسی ارشد بیوشیمی گروه بیوتکنولوژی دانشگاه کاشان، بیست و هشتم شهریور ماه جاری از رساله خود دفاع نموده و با درجه عالی دانش آموخته شدند.

وی اظهار کرد: محمد گودرزی به راهنمایی آقای دکتر حسینعلی رفیعی پور و مشاوره خانم دکتر فرشته جوکار از رساله خود با عنوان " جداسازی و شناسایی باکتری های هتروتروف و فتوسنتز کننده از پساب صنایع عرق گیری گیاهی" دفاع نمود.

وی خاطر نشان کرد:  ستاره عیسایی نیز توانست با دفاع از پایان نامه خود  با عنوان "بررسی ازدیاد ژن HER2/neu در بیماران مبتلا به سرطان پستان با MultiplexPCR و ارتباط آن با سایر فاکتورهای پیش آگهی" به راهنمایی خانم دکتر زهره زهرائی و مشاوره آقایان دکتر محمداسماعیل اکبری و دکتر داوود پورسینا  دانش آموخته شود.