میزبانی دانشگاه کاشان در برگزاری مرحله استانی سی و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

۲۵ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۶:۵۲ کد : ۴۶۸۱ اخبار دانشگاه

معاون فرهنگی دانشگاه کاشان گفت: مرحله استانی سی و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف و امورخیریه  در دانشگاه کاشان برگزار شد.

دکتر حسین ستار ترویج فرهنگ قرآنی را در بین دانشجویان هدف از برگزاری این مسابقات در دانشگاه بیان کرد و افزود: از جمله اهداف مهم معاونت فرهنگی دانشگاه، ترویج فرهنگ قرآنی در بین دانشجویان و ایجاد انس و الفت جوانان با قرآن و معارف قرآنی است.

وی تقویت و توسعه فضای معنوی و قرآنی در دانشگاه را مورد تاکید قرار داد و اظهار امیدواری کرد: برگزاری این مسابقات که با حضور بیش از 800 نفر از نخبه های قرآنی به مدت دو روز در دانشگاه کاشان برگزار می شود زمینه ترویج بیش تر این کتاب الهی و آموزه های آن در جامعه به خصوص در بین دانشجویان فراهم وهر چه سریع تر به جامعه ای قرآنی دست یافت.

مرحله استانی مسابقات سراسری قران کریم سازمان اوقاف و امورخیریه شامل رشته های قرائت، ترتیل، اذان و دعاخوانی، حفظ 5 جزء و 10جزء و 20جزء و کل قرآن کریم در دو مقطع خواهران و برادران با حضور حدود 820 نفر از نخبه های قرانی استان اصفهان به مدت دو روز در دانشگاه کاشان ادامه دارد.