گردهمایی همسران جانبازان متوفی در پژوهشکده اسانس دانشگاه کاشان برگزار شد

۲۵ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۶:۵۲ کد : ۴۶۸۰ اخبار دانشگاه
گردهمایی همسران جانبازان متوفی در پژوهشکده اسانس قمصر برگزار شد

در آستانه فرا رسیدن هفته دفاع مقدس گردهمایی همسران جانبازان متوفی کاشان به میزبانی معاونت فرهنگی دانشگاه کاشان در پژوهشکده اسانس های طبیعی قمصر برگزار شد.

معاون فرهنگی دانشگاه کاشان هدف از این گردهمایی را ایجاد همدلی و صمیمیت در بین همسران جانباز ذکر کرد و افزود: ایجاد این گردهمایی ها در راستای تقویت روحیه و رفع نیازهای فرهنگی خانواده ها بسیار موثر است.

دکتر حسین ستار جانبازان را سرمایه های کشوردانست و افزود: خانواده های جانبازان اسوه صبر، ایثار، صلابت و استقامت هستند و اگر ایثار و مجاهدت جانبازان نبود، اکنون درخت تنومند انقلاب اسلامی به بار و ثمر ننشسته بود.

در این گردهمایی همچنین استاد دانشگاه و مشاور تربیتی در رابطه با وظیفه خانواده ها در تربیت و پرورش فرزندان و مدیریت خانه با توجه به شرایط اجتماعی و اقتصادی روز، به طرح مباحث اخلاقی و تربیتی پرداخت.

این گردهمایی به مدت دو روز در پژوهشکده اسانس های طبیعی قمصر با برنامه های مختلف فرهنگی و تفریحی همراه بود.