کارکنان انتظامات دانشگاه کاشان قریب به هشت هزار سی سی خون اهدا کردند

۲۳ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۶:۵۱ کد : ۴۶۷۵ اخبار دانشگاه
کارکنان انتظامات دانشگاه کاشان قریب به هشت هزار سی سی خون اهدا کردند
مسئول انتظامات دانشگاه کاشان گفت: به مناسبت عید سعید قربان عید عبادت و بندگی، جمعی از کارکنان واحد انتظامات دانشگاه کاشان در یک اقدام خداپسندانه هفت هزار و 650 سی سی خون به نیازمندان اهدا کردند.

مراد ملکی هدف از این اقدام را ترویج فرهنگ اهدای خون و بالا بردن روحیه ایثار و از خود گذشتگی در بین کارکنان بیان کرد و افزود: در این اقدام خیرخواهانه 17 نفر از کارکنان انتظامات هرکدام 450 سی سی خون دادند.

وی اظهار کرد: اهدای خون یکی از شاخص‌های ارزشمند در همدلی ، احساس مسوولیت اجتماعی و پیوند با همنوع در جامعه است که از اهمیت فراوانی برخوردار است .

وی به مشارکت و استقبال حداکثری  کارکنان انتظامات دانشگاه  در اهدای خون اشاره کرد و افزود: سالی دو بار کارکنان انتظامات در این اقدام حسنه و خیرمشارکت می کنند که جای تقدیر دارد.

مسئول انتظامات دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: این خدمت به خلق، نه تنها در سلامتی شخص تاثیر دارد، بلکه از لحاظ معنوی نیز سلامت روح را هم به دنبال دارد واهدای خون در فرهنگ اسلامی ارزش والا و خیر دنیوی و اخروی را به همراه دارد.