تجلیل از آزادگان دانشگاه کاشان

۳۱ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۳:۲۷ کد : ۴۶۳۲ اخبار دانشگاه
تجلیل از آزادگان دانشگاه کاشان

به مناسبت بیست و ششم مرداد سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی، از آزادگان دانشگاه کاشان طی آیینی تجلیل شد.

رییس دانشگاه کاشان در این مراسم آزادگان را، اسوه صبر و استقامت و از افتخارات کشور و  دانشگاه دانست و گفت: صبر، استقامت، ایستادگی و تحمل شکنجه از ویژگیهای آزادگان است که در دوران اسارت به منصه ظهور رسید که نشانگر شکوه مقاومت و ایثار بود.

دکتر عباس زراعت اظهار داشت: نه تنها استقامت آزادگان در اردوگاه‏های دژخیمان رژیم بعث، بلکه صبر و پایداری خانواده‏های این عزیزان ستودنی است.

وی توجه ویژه به مشکلات این ایثارگران را لازم دانست و افزود:در مقابل رشادت ها و جانفشانی های ایثارگران همه ما بدهکاریم و باید سعی شود تا مشکلات این قشر ایثارگر و همچنین خانواده های آنها به نحو ممکن برطرف شود.

رییس دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: نسل‌های آینده باید بدانند اقتدار، امنیت و آرامش جامعه ما مدیون فداکاری، ایثارگری و ازخودگذشتگی شهیدان، جانبازان و آزادگان سرافراز است و لازم است از آن به بهترین نحو ممکن الگوبرداری کنند.

در این نشست ضمن تجلیل از کارکنان آزاده  دانشگاه و خاطره گویی آزادگان، طی مراسمی از خدمات و زحمات سی ساله حجت الاسلام اقبالی تقدیر شد. Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA