بازدید اعضای هیات رئیسه دانشگاه کاشان از پروژه های آبخیزداری منطقه حسین آباد

۲۶ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۳:۲۶ کد : ۴۶۲۹ اخبار دانشگاه
اعضای هیات رئیسه دانشگاه به همراه جمعی از اساتید دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین، در روز سه شنبه نوزدهم مردادماه جاری از پروژه های منطقه حسین آباد مشکات که متعلق به آقای مهندس علیزاده هستند، بازدید کردند

اعضای  هیات رئیسه دانشگاه به همراه جمعی از اساتید دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین، در روز سه شنبه نوزدهم مردادماه جاری از پروژه های منطقه حسین آباد مشکات که متعلق به آقای مهندس علیزاده هستند، بازدید نمودند.

رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کاشان گفت: در این بازدید ضمن تشکیل جلسه صمیمانه، با توجه به تخصص اعضای هیات علمی دانشکده، مقرر شد، همکاری لازم با  مهندس علیزاده در زمینه های پرورش ماهیان زینتی و خاویاری و همچنین پروژه های کنترل سیلاب، آبخیزداری، حفاظت آب و خاک، مدیریت منابع آب، اکوتوریسم، گردشگری و ... در قالب تفاهم نامه صورت پذیرد و کارگروه های علمی و کمیته های تخصصی تشکیل گردد.