انتشار شماره پنجم پژوهش نامه کاشان

۲۵ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۳:۲۵ کد : ۴۶۲۶ اخبار دانشگاه
انتشار شماره پنجم پژوهش نامه کاشان

شماره پنجم(پیاپی سیزدهم) پژوهش نامه کاشان، مجله تخصصی مرکز پژوهشی کاشان شناسی دانشگاه کاشان منتشر شد.

مدیر مسئول این مجله تخصصی گفت: در این شماره از مجله هفت مقاله علمی از اساتید، محققان و نویسندگان به چاپ رسیده است.

دکتر محمد مشهدی نوش آبادی اظهار داشت: تیمچه امین الدوله و بررسی میزان مطلوبیت کالبدی کارکردی آن در بازار سنتی کاشان، مستند نگاری میراث معماری با بهره گیری از ظرفیت های دانشکده های معماری، صنعت قالی بافی و توسعه اقتصاد روستایی بخش ابوزیدآباد شهرستان آران و بیدگل از موضوع های ارائه شده در این شماره از نشریه است.

وی ، دو ادیب، دو کاشانی، دو نمایشنامه نویس، دو همایون فرخ نگاهی به زندگانی، آثار و نمایشنامه های عبدالرحیم همایون فرخ و رکن الدین همایون فرخ، نقش غیاث الدین جمشید کاشانی در آموزش ریاضیات و ریاضیات محاسباتی، تصحیح انتقادی رساله تذکره الذاکرین نوشته محقق بیدگلی و سیری در اشعار صانعی از دیگر موضوع های ارائه شده در این شماره از نشریه ذکر کرد.

این نشریه به مدیر مسئولی دکتر مشهدی نوش آبادی و سردبیری دکتر محمد قاسم پور به چاپ می رسد.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA