کسب موفقیت دانشجویان پسر دانشگاه کاشان در سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشگاههای سراسر کشور

۳۰ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۳:۲۷ کد : ۴۶۲۴ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از افتخار آفرینی دانشجویان ورزشکار پسر این دانشگاه خبر داد.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: برنامه ریزی و هماهنگی جهت انجام تمرینات رشته های مختلف ورزشی از ابتدای سال 94 با فراخوان دانشجویان جهت حضور در تمرینات تیم های ورزشی دانشگاه آغاز شد

وی افزود: سیزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی در تیر و مرداد ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد با حضور 121 دانشگاه و تعداد 3500 نفر ورزشکار در بخش پسران و همچنین در بخش دختران با حضور 100 دانشگاه و تعداد 2500 نفر ورزشکار برگزار شد.

وی خاطر نشان کرد: کاروان ورزشی 45 نفره ی دانشجویان پسر دانشگاه در 7 رشته ی ورزشی متشکل از 31 ورزشکار به همراه مربیان و سرپرستان و خبرنگار در این مسابقات حضور یافتند که دانشجویان پسر این دانشگاه با کسب 3 مدال طلا، یک نقره و یک برنز انفرادی و یک مقام سومی تیمی و یک مقام چهارمی و پنجمی در بین 121 دانشگاه و موسسه آموزش عالی کشور رتبه 10 کشور را بدست آوردند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان اظهار داشت: کاروان ورزشی 11 نفره ی دانشجویان دختر دانشگاه در 4 رشته ی ورزشی متشکل از 6 ورزشکار به همراه مربیان و سرپرستان برای اولین بار با کسب یک مقام ششمی در بین 100 دانشگاه و موسسه آموزش عالی کشور موفق به کسب رتبه ی 55 شدند.

رمضانی با بیان اینکه با تلاش ورزشکاران و برنامه ریزی های صورت گرفته، توانستیم با کسب افتخار در المپیاد سیزدهم، به اهداف ترسیم شده در سند چشم انداز دانشگاه در حوزه ورزش نیز دست یابیم افزود: امید است با نگاه ویژه مسئولین و برنامه ریزیهای منسجم و دقیق در سالهای آتی شاهد کسب جایگاه ارزنده تر در مسابقات المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاههای سراسر کشور و درخشش ورزشکاران دانشگاه کاشان در مسابقات یونیورسیاد جهانی باشیم.