رییس دانشگاه کاشان: پایین بودن آمار مجرمان مطبوعاتی در یک کشور یکی از شاخصه های توسعه یافتگی است

۲۴ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۳:۲۴ کد : ۴۶۱۹ اخبار دانشگاه

رییس دانشگاه کاشان گفت: پایین بودن آمار مجرمان مطبوعاتی در یک کشور، یکی از شاخصه های توسعه یافتگی هر کشوری است.

دکتر عباس زراعت با بیان اینکه رسانه ها و مطبوعات رکن چهارم توسعه هر کشوری هستند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اگر در هر کشوری آزادی بیان و مطبوعات وجود داشته باشد در آن کشور فساد رخ نمی دهد.

وی خبرنگاران را چشم بینای جامعه بیان کرد و افزود: خبرنگاران چشم بینای جامعه وناظر ثبات مدیران و مسئولان هستند.

وی مسئولیت و رسالت خبرنگاران را بسیار سنگین دانست و خاطر نشان کرد: در انعکاس اخبار، خبرنگاران باید دقت بسیار زیادی داشته باشند و واقعیات را منعکس کنند.

رییس دانشگاه کاشان با اشاره به اینکه با گسترش آزادی بیان ممکن است استفاده هایی نیز بشود، افزود: در انعکاس و انتشار اخبار باید تحقیق و جستجو کرد و صحت و سقم خبر را جویا شد.

دکتر زراعت خاطر نشان کرد: انتشار اخبار نادرست و غیر صحیح که برخی اوقات از رسانه ملی نیز منتشر می شود تبعات سنگینی برای جامعه به همراه خواهد داشت.

در این مراسم به مناسبت هفدهم مرداد روز خبرنگار، از خبرنگاران شهرستان کاشان تجلیل شد.