پذیرش نخستین دانشجوی پردیس دانشگاهی در دوره دکترای استعداد درخشان بدون آزمون دانشگاه کاشان

۱۸ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۳:۲۰ کد : ۴۶۱۳ اخبار دانشگاه

رییس پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان از پذیرش نخستین دانشجوی پردیس دانشگاهی در دوره دکترای استعداد درخشان بودن آزمون در این دانشگاه خبر داد.

دکتر داریوش دیدبان گفت: سید قاسم مدنی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی مکانیک پردیس دانشگاهی توانست با کسب رتبه برتر و امتیازات عالی آموزشی و پژوهشی ، در دوره دکترای استعداد درخشان بدون آزمون دانشگاه کاشان پذیرفته شود.

وی افزود: پایان نامه کارشناسی ارشد این دانشجوی با عنوان استفاده از مواد پیزوالکتریک در کنترل تنش تحت راهنمایی دکتر سعید گلابی انجام پذیرفته است.

دکتر دیدبان اعلام نمود: توجه ویژه به استفاده از اعضای هیات علمی مجرب دانشگاه در پردیس دانشگاه و تاکید بر حفظ کیفیت استانداردهای آموزش و پژوهش دانشجویان پردیس بصورت همتراز با دانشجویان روزانه، در کنار تلاش و پشتکار آقای مدنی توانست باعث راهیابی ایشان به دوره استعداد درخشان بدون آزمون به عنوان اولین دانشجوی پردیس دانشگاهی شود.

وی ابراز امیدواری نمود با الگو برداری سایر دانشجویان از ایشان، در آینده شاهد تکرار موفقیت های از این دست در بین دانشجویان پردیس باشیم.