دانش آموختگی نخستین دانشجوی دکترای رشته علوم قرآن و حدیث دانشگاه کاشان

۱۷ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۹:۴۱ کد : ۴۶۱۲ اخبار دانشگاه
دانش آموختگی نخستین دانشجوی دکترای رشته علوم قرآن و حدیث دانشگاه کاشان

مدیر گروه علوم و قرآن و حدیث دانشگاه کاشان گفت: نخستین دانشجوی دکتری  دانشکده ادبیات وزبان های خارجی  ودررشته علوم قرآن  وحدیث از پایان نامه خود دفاع کرد.

دکتر محسن قاسم پور اظهار داشت:  مریم نظربیگی دانشجوی دکتری ورودی بهمن 90 توانست با دفاع از پایان نامه خود  با عنوان "روش شناسی تفسیر موضوعی قرآن وارائه تعریفی نو از آن"  به عنوان نخستین دانش آموخته دکترای علوم و قرآن و حدیث دانشگاه کاشان معرفی شود.

وی افزود:  این پژوهش با رویکرد تطبیقی  در صدد است  تا اقسامی از تفسیر موضوعی  را روش شناسی نموده  وضمن تعیین قلمرو تفسیر موضوعی  این نوع تفسیر را با روش های موجود مورد بررسی تطبیقی  قرار دهد.

دکتر قاسم پور خاطر نشان کرد: این پژوهش  با سه روش اثباتی ، تفسیری  وانتقادی مورد بررسی تطبیقی قرار گرفته و تفاسیر موجود به سه نوع موضوع محور ، مساله محور  وانتقادی  تقسیم شده  ومورد تحلیل ونقد قرار گرفته است.

این پایان نامه به راهنمایی  دکتر  محسن قاسم پور  ومشاوره دکتر سید حسن اسلامی  با درجه عالی  مورد تصویب قرار گرفت.