پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز خبرنگار

۱۷ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۳:۲۰ کد : ۴۶۱۱ اخبار دانشگاه
پیام تبریک

ن و القلم و مایسطرون

هفدهم مرداد ماه در تقویم ایران اسلامی به نام تلاشگران و زحمت کشانی مزین گشته‌ است که با قلم و بیان شیوای خویش در نشر و بازگویی حقایق و واقعیات، به پیش قراولان و پرچمداران مسیر روشن آگاهی و اطلاع‌رسانی جامعه تبدیل گشته‌اند، خبرنگارانی که با تعهد خالصانه خویش همچون گذشته صادقانه در راه خبررسانی گام برمی‌دارند.

بی شک، لازمه توسعه همه جانبه در هر کشوری اطلاع رسانی شفاف، سالم و دقیق است که با وجود خبرنگاران متعهد و اخلاق مدار میسر می‌شود.

اینجانب ضمن تبریک و قدردانی ویژه از خبرنگاران تلاشگری که با همراهی خود، یار و یاور دانشگاه ها در عرصه خدمت رسانی به میهن اسلامی بوده اند، امیدوارم با تداوم همکاری ها و تعاملات سازنده شاهد ایفای نقش موثرتر دانشگاه در عرصه های علمی ، پژوهشی و اقتصادی کشور باشیم. توفیق و سلامتی شما طلایه‌داران عرصه آگاهی و تمامی عزیزان را در انجام رسالت آگاهی بخشی، شفاف سازی و ارتقای سطح فرهنگی جامعه، از درگاه ایزد متعال مسئلت دارم.

دکتر عباس زراعت

رییس دانشگاه کاشان