اعزام 37 دانشجوی دانشگاه کاشان به سیزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات عالی کشور

۱۲ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۳:۲۰ کد : ۴۶۰۹ اخبار دانشگاه

معاون دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: 37 دانشجوی ورزشکار این دانشگاه به سیزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات عالی کشور اعزام شدند.

دکتر قنبرعلی شیخ زاده افزود:  این دانشجویان در دو بخش دختران و پسران در 7 رشته ورزشی دو و میدانی، والیبال، شنا، بدمینتون، کشتی، تکواندو و تنیس روی میز به رقابت می پردازند.

وی اظهار داشت: با برنامه ریزی و هماهنگی جهت انجام تمرینات رشته های مختلف ورزشی از ابتدای سال 94 با فراخوان دانشجویان جهت حضور در تمرینات تیم های ورزشی دانشگاه ، تعداد 500 نفر از دانشجویان در تمرینات انتخابی تیم های مختلف ورزشی حضور یافتند، که پس از شرکت در مسابقات منطقه‌ای، 37 نفر دانشجو ( 31 دانشجوی پسر و 6 دانشجوی دختر) سهمیه شرکت در سیزدهمین المپیاد ورزشی را کسب کردند.

معاون دانشجویی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: تعداد دانشجویان کسب سهمیه سیزدهمین المپیاد ورزشی این دانشگاه نسبت به دوازدهمین المپیاد ورزشی که دو سال قبل برگزار شد رشد دوبرابری داشته است.

دکتر شیخ زاده اظهار امیدواری کرد: تا دانشجویان بتوانند با تلاش و رقابت سالم، مقام های قهرمانی این دوره مسابقات را کسب کنند.

سیزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات عالی کشور به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد از تاریخ 27 تیر لغایت 5 مردادماه در بخش دختران و 10 الی 19 مردادماه در بخش پسران برگزار می‌شود.

در این مسابقات در مجموع 6000 شرکت کننده در قالب 2500 دختر و 3500 پسر در رشته‌های والیبال، بسکتبال، فوتسال، تنیس  روی میز، دو میدانی، شنا، بدمینتون، تکواندو و دو رشته کشتی آزاد و فرنگی ویژه پسران، به رقابت می‌پردازند.