صعود گروه کوهنوردی اساتید دانشگاه کاشان به قله کوه دماوند

۱۲ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۳:۱۹ کد : ۴۶۰۷ اخبار دانشگاه
مدیر گروه آموزشی تربیت بدنی دانشگاه کاشان از صعود گروه کوهنوردی اساتید این دانشگاه به قله کوه دماوند خبر داد.

محمد جواد پور وقار افزود:  تعدادی از اعضای انجمن گروه کوهنوردی اساتید در تاریخ یک مرداد ماه جاری موفق شدند به قله 5610 متری کوه دماوند صعود نمایند.

مدیر گروه آموزشی تربیت بدنی دانشگاه کاشان، حلوایی، ولی، فرقدان، زمانی، ثابتی پور، پوروقار (سرپرست) و گلشن (راهنما) را اعضای این تیم برشمرد و اظهار داشت: این صعود به مدت دو روز به طول انجامید.

دماوند کوهی در شمال ایران است که به عنوان بلند ترین کوه ایران و آتشفشان خاورمیانه شناخته می شود و در قسمت مرکزی رشته کوه البرز در جنوب دریای خزر و در بخش لاریجان شهرستان آمل قرار دارد.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA