برگزاری اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه کاشان

۲۷ تیر ۱۳۹۵ | ۱۳:۱۹ کد : ۴۶۰۴ اخبار دانشگاه
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان از برگزاری اردوی جهادی دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان  از برگزاری اردوی جهادی دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

محمد تقی صمدی گفت: بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان طبق روال گذشته در نظر دارد اقدام به برگزاری اردوی جهادی در عرصه روستای تجره و آرنجن این شهرستان نماید.

وی استقبال دانشجویان در شرکت در اردوی جهادی را بسیار گسترده دانست و افزود: هدف از اردوی جهادی  توسعه فرهنگ محرومیت زدایی در بین جوانان و ایجاد روحیه سازندگی و امید در مردم و سازندگی عمرانی، فرهنگی، علمی و بهداشتی در منطقه است.

وی خاطر نشان کرد: در اردوی جهادی، دانشجویان با وضعیت زندگی یک منطقه محروم کشور در ابعاد مختلف فرهنگی، اعتقادی، معیشتی و بهداشتی و … آشنا شده و از طریق تلاش مخلصانه برای سازندگی در آن منطقه در آن ابعاد، می کوشند که خود را ساخته و رضوان الهی را کسب کنند.

صمدی با اشاره به برگزاری این اردو از اول تا دهم شهریور ماه سال جاری اظهار امیدواری کرد: با حمایت مسئولان و سایرین بتوانیم طی این اردو اقدامات مثمر ثمری در راستای محرومیت زدایی از منطقه و فرهنگ سازی برای گسترش فرهنگ جهادی داشته باشیم.