بازدید رسمی معاون آموزشی وزارت علوم از حوزه امتحانی کنکور سراسری دانشگاه کاشان

۲۴ تیر ۱۳۹۵ | ۱۳:۱۸ کد : ۴۶۰۰ اخبار دانشگاه
بازدید رسمی معاون وزیر آموزشی وزرات علوم از حوزه امتحانی کنکور سراسری دانشگاه کاشان

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نمایندگی وزیر علوم به صورت رسمی از حوزه امتحانی کنکور سراسری سال 96-95 در دانشگاه کاشان بازدید کرد.

دکتر مجتبی شریعتی نیاسر از رقابت 860 هزار نفر داوطلب کنکور سراسری 95 در حوزه های امتحانی سراسر کشور خبر داد و اظهار داشت: 60 درصد از داوطلبان در گروه آزمایشی علوم تجربی، 18 تا 20 درصد در گروه علوم آزمایشی ریاضی و علوم انسانی و بقیه در گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی به رقابت می پردازند.

وی خاطر نشان کرد: کنکور سراسری امسال در 360 شهر سراسر کشور و 19 کشور دیگر به صورت پنجگانه برگزار می شود.

وی از ویژگیهای کنکور امسال را تاثیر معدل دانش آموزان در نتیجه کنکور سراسری ذکر کرد و افزود: معدل دانش آموزان سال سوم دبیرستان در نتایج کنکور سراسری امسال لحاظ می شود که به نفع داوطلبان است.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه ظرفیت پذیرش داوطلبان امسال  تفاوت قابل توجهی نسبت به سال گذشته نداشته است خاطر نشان کرد:نتایج مرحله اول کنکور نیمه دوم خرداد و نتایج نهایی کنکور شهریور ماه امسال اعلام می شود.

در این بازدید رییس دانشگاه کاشان معاونان آموزشی و طرح و توسعه دانشگاه کاشان نیز حضور داشتند.