آغاز رقابت کنکور سراسری سال 95 با حضور 4560 داوطلب در دانشگاه کاشان

۲۴ تیر ۱۳۹۵ | ۱۳:۱۷ کد : ۴۵۹۹ اخبار دانشگاه
کنکور

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان گفت: آزمون  سراسری سال 96-95 با رقابت داوطلبان گروه آزمایشی ریاضی و علوم انسانی همزمان با سراسر کشور در این دانشگاه برگزار شد.

دکتر محمد الماسی افزود:  کنکور سراسری امسال  با حضور چهار هزار و 560 داوطلب در پنج گروه آزمایشی این دانشگاه برگزار می شود.

وی خاطر نشان کرد: دو هزار و 829 نفر از این داوطلبان زن و یک هزار و 731 نفر نیز مرد هستند که در چهار گروه آزمایشی ریاضی، علوم انسانی، هنر، علوم تجربی و زبان های خارجی به رقابت می پردازند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان اظهار کرد: آزمون گروه ریاضی و علوم انسانی در صبح روز پنجشنبه و هنر عصر پنج شنبه بیست و چهارم تیرماه برگزار می شود.

وی خاطر نشان کرد: صبح جمعه بیست و پنجم تیرماه نیز داوطلبان گروه علوم تجربی و عصر همین روز نیز داوطلبان گروه آزمایشی زبان های خارجی با یکدیگر به رقابت می پردازند.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در دانشگاه کاشان افزود: در گروه آزمایشی ریاضی 640 داوطلب از کاشان شرکت کرده اند که 211 نفر زن و 429 نفر نیز مرد می باشند.

وی به شرکت 968 داوطلب از این شهرستان در گروه آزمایشی علوم انسانی (685 نفر زن و 283 نفر مرد) اشاره کرد و گفت: در گروه آزمایشی هنر نیز در مجموع 409 نفر ثبت نام کرده اند که 277 نفر مرد و 132 نفر زن هستند.

دکتر الماسی تاکید کرد: آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی نیز با شرکت یک هزار و 801 نفر (1160 زن و 641 مرد) و آزمون  گروه زبان های خارجی نیز با رقابت 742 داوطلب  (496 زن و 246 مرد) دراین دانشگاه برگزار می شود.