برگزاری دوره های کارآفرینی دانشگاه کاشان در تابستان 95

۲۰ تیر ۱۳۹۵ | ۱۳:۱۷ کد : ۴۵۹۰ اخبار دانشگاه
برگزاری دوره های کارآفرینی دانشگاه کاشان در تابستان 95

رییس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان گفت: مرکز کارآفرینی این دانشگاه در تابستان امسال، حدود 47 دوره آموزشی و مهارتی را در دو حوزه عمومی و  تخصصی برگزار می نماید.

داوود حسنعلیان دوره های عمومی را  شامل ICDL، Photoshop، حسابداری، دوربین مداربسته، سیم کشی و برق ساختمان، جوشکاری، تعمیر تلفن همراه، طراحی فرش، طراحی لباس، کسب و کار ،... ذکر کرد و افزود: در تابستان امسال همچنین دوره های تخصصی در حوزه های مهندسی کامپیوتر، مهندسی مکانیک، معماری، مهندسی برق، شبکه و هک و امنیت شبکه برگزار می شود.

وی شرایط در  این دوره ها را برای عموم آزاد دانست و اظهار کرد:  علاقمندان به شرکت در این دوره ها تا ششم مردادماه سال جاری فرصت دارند ثبت نام کنند.

رییس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: متقاضیان، برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند به وب سایت مرکز کارآفرینی به آدرس karafarini.kashanu.ac.ir  مراجعه نمایند.