حضور نمایندگان دانشگاه کاشان در مراسم ختم مرحوم ایوب آقایی دانشجوی دکترای شیمی دانشگاه

۱۲ تیر ۱۳۹۵ | ۱۲:۵۸ کد : ۴۵۷۶ اخبار دانشگاه

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

آقایان دکتر قنبرعلی شیخ زاده معاون دانشجویی دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین  احمد شیخ زاده مدیر امور فرهنگی دانشگاه، سید حسین حسینی رئیس مرکز بهداشت درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه و حسین حسنی مسئول خوابگاه برادران در مراسم ختم مرحوم ایوب آقایی دانشجوی دکترای شیمی دانشگاه شرکت کردند.

نمایندگان دانشگاه روز ششم تیرماه مصادف با بیستم ماه مبارک رمضان از کاشان به طرف استان ایلام حرکت کردند و در روز دوشنبه هفتم تیرماه در منزل یکی از برادران مرحوم آقایی حضور یافته ضمن ابلاغ تسلیت مسئولین دانشگاه و اظهار همدردی با خانواده مرحوم آقایی گزارشی ارائه دادند.

سپس به اتفاق خانواده مرحوم در مراسم ختم  شرکت نمودند .در این جلسه ضمن عرض تسلیت به خانواده آقایی، پیام تسلیت رئیس محترم دانشگاه توسط حجت الاسلام والمسلمین احمد شیخ زاده قرائت گردید. در ادا مه حجه الاسلام شیخ زاده به ایراد سخن پرداخته سپس  آقای دکتر شیخ زاده معاون دانشجوئی نیز در بیاناتی مراتب تسلیت خود و دانشگاه کاشان را به خانواده محترم مرحوم ایوب آقایی و اهالی منطقه اعلام نمودند.

پس از مراسم ختم، نمایندگان دانشگاه بار دیگر با حضور در منزل پدر مرحوم آقایی و حضور درجمع خانواده با ابراز تاسف و تاثر از فوت این دانشجو با خانواده مرحوم اعلام همدردی کردند.