بیانیه شماره 2 دانشگاه کاشان در خصوص درگذشت دانشجو آقای ایوب آقایی

۰۹ تیر ۱۳۹۵ | ۱۲:۵۸ کد : ۴۵۷۴ اخبار دانشگاه
بیانیه شماره 2 دانشگاه کاشان در خصوص درگذشت دانشجو آقای ایوب آقایی

پیرو بیانیه شماره یک دانشگاه و تذکر به پرهیز از نشر اخبار غیرواقع، متأسفانه شاهد انتشار مطالبی غیرمسئولانه و غیراخلاقی هستیم که جهت روشن شدن افکار عمومی نکاتی را متذکر می‌شویم.

1. همانگونه که در بیانیه قبلی اشاره شد دانشجو مرحوم آقای ایوب آقایی بورس وزارت علوم بوده و بر اساس نامه شماره 24506/42/م وزارت که به شخص دانشجو نیز ابلاغ شده است، نامبرده به عنوان دانشجوی بورسیه در دانشگاه کاشان مشغول به تحصیل بوده است.

2. دانشگاه کاشان در دو سال گذشته از 46 نفر بورسیه، 38 نفر را جذب نموده و دو نفر جذب دیگر دانشگاه‌ها شده، دو نفر مراجعه نکرده و برای دو نفر دانشکده‌های مربوطه اعلام عدم نیاز کرده‌اند و تنها دو نفر به علت عدم احراز شرایط علمی لازم در تحصیلات دوران کارشناسی و کارشناسی ارشد رد شده‌اند که در صورت درخواست کتبی متقاضیان، دانشگاه آماده است مستندات خود را رسماً به اطلاع عموم برساند.

در پایان تأکید می‌شود دانشگاه پیگیری‌های قضایی در برابر نشر اکاذیب را برای خود محفوظ می‌دارد.