پیام تشکر خانواده آقایی از وزیر علوم، رییس، معاونین و مسئولین دانشگاه کاشان و مسئولان ایلام

۰۹ تیر ۱۳۹۵ | ۱۲:۵۸ کد : ۴۵۷۲ اخبار دانشگاه
خانواده ایوب آقایی طی پیامی در مراسم گرامیداشت این مرحوم، از تمامی مردم بزرگوار و قدرشناس شهرستان های ایلام، نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ایلام، مشاور و نماینده محترم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و ریاست دانشگاه ایلام و هیات همراه، ریاست، معاونین و مسئولین دانشگاه کاشان و غیره که در مراسم تشییع، تدفین و مجلس ختم مرحوم مغفور شادروان ایوب آقایی شرکت فعال و گسترده داشته اند و با بازماندگان ابراز تألم و همدردی نموده اند تشکر و قدردانی کردند.

در بخشی از این پیام آمده است:از اینکه بعلت تألمات روحی حضورا قادر به پاسخگویی این همه لطف و ابراز احساسات بی شائبه عزیزان نیستیم پوزش و عذرخواهی می طلبیم انشاءالله خداوند به ما توفیق عنایت فرماید که در مراسم و امورات خیر شما سروران گرامی جبران نماییم.سلامتی و توفیقات روزافزون همه بزرگواران را در پرتو توجهات حضرت ولی عصر(عج) از خدواند منان مسئلت میداریم.

www.kashanu.ac.ir/Files/آقایی.jpg