دانشجویان مدال آور ورزشی در دانشگاه کاشان تجلیل شدند

۰۲ تیر ۱۳۹۵ | ۱۲:۵۷ کد : ۴۵۶۷ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از برگزاری مراسم تجلیل 63 نفر از دانشجویان مدال آور ورزشی در سالن کنفرانس ریاست دانشگاه با حضور معاون دانشجویی و کارشناسان تربیت بدنی خبر داد.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: از میان 20 دانشگاه منطقه 7 کشور، دانشگاه کاشان از حیث کسب سهمیه ی المپیاد در بخش دانشجویان دختر با کسب 6 سهمیه، حائز رتبه ششم و در بخش دانشجویان پسر با کسب 31 سهمیه، حائز رتبه چهارم شد.

وی خاطر نشان کرد: در سال جاری کاروان ورزشی این دانشگاه با حضور 37 نفر ورزشکار دختر و پسر در تیر و مرداد به سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان کشور در مشهد مقدس اعزام می شوند.

مدیر تربیت بدنی ابراز امیدواری کرد:  با برنامه ریزی صورت گرفته و تلاش مجدانه ی دست اندرکاران امر ورزش بتوانیم ضمن دستیابی به اهداف سند چشم انداز دانشگاه، جایگاه ورزش دانشگاه را در میان دانشگاههای کشور بهبود بخشیم.

در ادامه معاون دانشجویی دانشگاه، ضمن تشکر از دانشجویان و کارشناسان دست اندرکار، به تشریح بخشی از برنامه های گسترده ی معاونت دانشجویی در امور ورزشی و حمایت از ورزشکاران دانشگاه به عنوان سرمایه های انسانی تاکید نمودند.

در این جلسه دو نفر از دانشجویان به نمایندگی از ورزشکاران مدال آور معضلات و چالش های پیش روی ورزش قهرمانی دانشگاه را مطرح نموده و خواستار توجه بیشتر به این بخش از رویدادهای ورزشی شدند.

در پایان از دانشجویان مدال آور با اهداء لوح تقدیر و کارت هدیه تقدیر به عمل آمد.

یادآور می شود دانشجویانی که موفق به کسب مقام اول و دوم در سطح منطقه شده اند به المپیاد سیزدهم راه پیدا می کنند.