کسب رتبه 1 و 2 کشوری دانشجوی دانشگاه کاشان در کنکور کارشناسی ارشد رشته زیست شناسی

۳۱ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۲:۵۷ کد : ۴۵۶۳ اخبار دانشگاه

مدیر گروه آموزشی بیوتکنولوژی دانشگاه کاشان گفت: هومن محمودی ازناوه دانشجوی دوره کارشناسی زیست شناسی سلولی و مولکولی گرایش بیوتکنولوژی در کنکور کارشناسی ارشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق به کسب رتبه 1 کشوری در گرایش های سلولی و مولکولی، ژنتیک، بیوشیمی، بیوفیزیک، بیوتکنولوژی میکروبی، زیست دریا و رتبه 2 کشوری در گرایش میکروبیولوژی شدند.

دکتر زهره زهرایی اظهار داشت: همچنین خانم ها مرجان آقانوری، سعیده صالحی، مریم السادات مؤمنی و آقایان هادی اسلام منش و سیدمجتبی رباط جزی موفق به کسب رتبه های دورقمی در این آزمون شدند.

در دانشگاه کاشان حدود 110 دانشجو در دوره کارشناسی رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی گرایش بیوتکنولوژی مشغول به تحصیل هستند.