با حضور وزیر علوم مجتمع آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان گشایش یافت

۲۷ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۴:۱۷ کد : ۴۵۵۰ اخبار دانشگاه
با حضور وزیر علوم مجتمع آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان گشایش یافت
مجتمع آزمایشگاه مرکزی عضو شبکه آزمایشگاه های علمی ایران (شاعا) پرفسور ارشدی دانشگاه کاشان عصر پنجشنبه بیست و هفتم خرداد ماه با حضور محمد فرهادی وزیر علوم٬ تحقیقات و فناوری گشایش یافت.

رییس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان در این آیین گفت: آزمایشگاه مرکزی پروفسور ارشدی با 2 هزار و 600 مترمربع مساحت در سه طبقه شامل 28 واحد آزمایشگاهی است.

دکترمحسن بهپور اظهار کرد:در این آزمایشگاه دستگاه هایی با تکنولوژی بالا نصب شده و حدود 245 نوع آزمایش انجام می شود.

وی سرویس دهی به دانشجویان کل کشور، مراکز صنعتی و پژوهشی کشور و برخی از دانشگاه های عراق را از جمله خدمات این مجموعه آزمایشگاهی ذکر کرد و افزود:درسال 94 حدود چهار هزار آزمایش و امسال نیز نزدیک به یک هزار آزمایش در این مجموعه آزمایشگاهی انجام شده است.

دکتر بهپور با بیان اینکه این مجموعه ، کلیه رشته های علوم و مهندسی را سرویس  می دهد افزود: برای تجهیز این آزمایشگاه حدود یکصد میلیارد ریال از طریق خرید ارزی و درآمدهای آزمایشگاه و حمایت های شبکه آزمایشگاهی علمی ایران (شاعا) هزینه شده است.