پیام تبریک رییس دانشگاه به فرماندار کاشان

۲۵ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۲:۵۲ کد : ۴۵۴۵ اخبار دانشگاه
رییس دانشگاه کاشان طی پیامی انتصاب دکتر محمدرضا مومنیان را به عنوان معاون استاندار و فرماندار ویژه کاشان تبریک گفت

رییس دانشگاه کاشان طی پیامی انتصاب دکتر حمیدرضا مؤمنیان را به عنوان معاون استاندار و فرماندار ویژه کاشان  تبریک گفت.

دکتر عباس زراعت در این پیام افزوده است: بدینوسیله انتصاب حضرتعالی را به عنوان معاون استاندار و فرماندار کاشان تبریک عرض می نمایم.

وی اظهار کرده است: کاشان، دارالمومنین، مهد مدنیت، تاریخ، فرهنگ و هنر و خیزشگاه عالمان و بزرگانی است که در قلب ایران در برازندگی و بالابلندی این سرزمین نقش ماندگارشان را نقش زده اند.

رییس دانشگاه کاشان ادامه داده است: حضور حضرتعالی به عنوان چهره ای برآمده از دانشگاه کاشان در سمت فرمانداری این کهن شهر، از سویی هم مسئولیت خطیر و سترگ شما را مضاعف می سازد و هم پیوند علم و جامعه را عینیت می بخشد.

وی خاطر نشان کرده است: بی تردید شهر کاشان و منطقه، شاهد اثرات مثبت نگاه عالمانه جنابعالی به امور و تعامل مستمر با دانشگاهیان خواهد بود.

دکتر زراعت در پایان افزوده است: از درگاه خداوند بزرگ و بلندمرتبه سلامت و سعادتمندی همواره جنابعالی را مسئلت و برایتان در این  مسئولیت خطیر مدد و عنایت الهی  آرزومندیم.