ثبت نام ترم تابستانی دانشکده آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه کاشان

۲۴ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۲:۵۵ کد : ۴۵۴۴ اخبار دانشگاه
رئیس دانشکده آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه کاشان از شروع ثبت نام دوره های ترم تابستانی 95-94 به صورت الکترونیکی در این دانشکده خبر داد.

رئیس دانشکده آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه کاشان از شروع ثبت نام دوره های ترم تابستانی 95-94  به صورت الکترونیکی در این دانشکده خبر داد.

دکتر سید‌احمد‌ مدنی شروع ثبت نام دوره ترم تابستانی امسال را  از اول تیر تا بیست و سوم تیرماه ذکر کرد و گفت: کلاس های ترم تابستانی آموزش های الکترونیکی دانشگاه از بیست و ششم تیرماه تا بیست و  نهم مردادماه ادامه دارد.

وی  شرکت دوره‌های آموزشی این دانشکده را  برای عموم دانشجویان آزاد دانست و اظهار داشت: در ترم تابستانی امسال حدود 50 درس برای دانشجویان رشته های مختلف ارائه می شود.

رئیس دانشکده آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: برای ثبت نام در این کلاس ها به آدرس الکترونیکی oeec.kashanu.ac.ir  مراجعه نمایند.