برگزاری نشست مدیران و کارشناسان دفاتر فنی دانشگاه های منطقه 6 در دانشگاه کاشان

۱۹ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۲:۵۱ کد : ۴۵۳۹ اخبار دانشگاه
نشست تخصصی بهینه سازی مدیریت مصرف انرژی با حضور مدیران و کارشناسان دفاتر فنی دانشگاه های منطقه 6 در دانشگاه کاشان برگزار شد.

نشست تخصصی بهینه سازی مدیریت مصرف انرژی با حضور مدیران و کارشناسان دفاتر فنی دانشگاه های  منطقه 6 در دانشگاه کاشان برگزار شد.

مدیر طرح های عمرانی دانشگاه کاشان هدف از برگزاری این نشست را آموزش و بروزرسانی اطلاعات کارشناسان دفاتر فنی درخصوص روش های نوین کاهش مصرف و عایق کاری در ساختمانها ذکر کرد و گفت: در این نشست با هم اندیشی و تبادل تجربیات مدیران فنی دانشگاه ها راهکارهای لازم در خصوص بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمانها ارائه شد.

مهندس توفیقی اظهار داشت: انتقال تجربیات در کنار توسعه همه جانبه دانشگاه ها، موجب افزایش بهره وری و کاهش هزینه انجام پروژه های عمرانی می شود.

کارگاه تخصصی با تدریس دکتر قربانی و بازدید از نیروگاه CCHP ، بازدید از دو مجموعه ساختمانهای حقوق و مهندسی جدید از دیگر برنامه های این نشست بود.