نوزدهمین جشنواره ورزشهای همگانی دانشجویان در دانشگاه کاشان برگزار شد

۰۸ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۲:۵۶ کد : ۴۵۳۳ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: نوزدهمین جشنواره ورزشهای همگانی دانشجویان 10 لغایت 30 اردیبهشت ماه در خوابگاههای دانشجویی برگزار شد.

محمد رمضانی علوی رشته های برگزار شده در این جشنواره را شامل والیبال ، گل کوچیک، دارت، فوتبال دستی، طناب کشی، فریز بی، دوچرخه سواری ، تیراندازی و تنیس روی میز عنوان کرد و افزود: در این جشنواره در مجموع  540  نفر از دانشجویان  دختر و پسر شرکت داشتند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان هدف از برگزاری این جشنواره را افزایش شور و نشاط و شادابی در خوابگاههای دانشجویی ، جهت دهی و غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان، افزایش مشارکت دانشجویان در فعالیت های ورزشی و در نهایت توسعه و اعتلای ورزش در دانشگاه ذکر کرد.