برگزاری دومین نشست دبیرخانه دائمی شعار سال با موضوع

۰۵ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۲:۵۴ کد : ۴۵۲۵ اخبار دانشگاه
برگزاری دومین نشست دبیرخانه دائمی شعار سال با موضوع "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" در دانشگاه کاشان

دومین نشست دبیرخانه دائمی شعار سال با موضوع " اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" با حضور رئیس دانشگاه کاشان، رئیس شورای اسلامی شهر، مدیر حوزه های علمیه، نماینده دفتر امام جمعه، معاون برنامه ریزی شهرداری،آقایان نخی و حجازیان (دبیر و مسول دبیرخانه دائمی شعار سال) در دانشگاه کاشان برگزار شد.

مسئول دبیرخانه شعار سال، در این نشست به نامگذاری سال ۹۵ از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل اشاره کرد و گفت: مردم و مسئولین بایستی با آگاهی از سیاست های اقتصادی مقاومتی در راستای تحقق این شعار اقدام نمایند.

محسن حجازیان  توجه کردن به بحث اقتصاد مقاومتی را بسیار مهم عنوان کرد و گفت: بر اساس بیانات رهبر معظم انقلاب مقاوم بودن اقتصاد، استفاده از همه ی ظرفیتهای دولتی و مردمی،، مدیریت منابع ارزی و مدیریت مصرف از ارکان اقتصاد مقاومتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی تولید داخلی، اشتغال و رونق اقتصادی را از اصول مهم اقتصاد مقاومتی بیان کرد و افزود: بر این اساس باید اقتصاد دانش بنیان، پروژه های اولویت دار و استراتژی های توسعه شهری مورد توجه قرار گیرد و به درستی از منابع بهره برداری نماییم.

وی حاکمیت و مدیریت خوب، رقابت پذیری و قابلیت زندگی را در تحقق اقتصاد مقاومتی لازم دانست و گفت: برای تحقق این امر دبیرخانه شعار سال کاشان، پیشنهاد تشکیل کمیته تعیین فرصت ها و اولویت های سرمایه گذاری در کاشان، بررسی وضعیت شرکت ها و صنایع منطقه، تسهیل در سرمایه گذاری، تشکیل کمیته سلامت اداری در کلیه دستگاه ها، ارزیابی سالیانه دستگاه ها در سلامت اداری،برگزاری دوره آموزشی برای مدیران دستگاه ها، نشست با مدیران بانک ها جهت تسهیل سازی، تسریع در واگذاری تصدی بخش دولتی به بخش خصوصی، شناسایی و کاهش هزینه های غیر ضرور در دستگاه ها، برگزاری همایش فضای کسب و کار، کارآفرینی و توسعه در بستر اقتصاد مقاومتی، اعتمادسازی عمومی و شفاف سازی فرایند ارائه خدمات ، شناسایی پروژه های مهم نیمه تمام منطقه و تکمیل آن، شفاف سازی نظام توزیع و قیمت گذاری، خانواده و اقتصاد مقاومتی، تشکیل کارگروه میان بنگاه های اقتصادی، مدیریت شهری و دانشگاه ها، تعیین و ارزیابی شاخص های توسعه اقتصادی در شهر با توجه به ظرفیت های مدیریت شهری، تعیین مؤلفه و شاخص های اقتصاد مقاومتی در حوزه اقتصاد و مدیریت شهری ، فعال کردن رسانه و مطبوعات در زمینه اقتصاد مقاومتی، شناسایی راهکارهای اجرایی برای رونق اقتصادی و گفتمان سازی و هماهنگی جذب بنیاد خیرین برای پیشرفت آتی کاشان را داده است.

حجازیان خاطر نشان کرد: فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای پیشرفت و اعتلای کشور است که اگر بدان به درستی و دقیق عمل شود مطمئنا بسیاری از مشکلات و موانع مرتفع می شود..

در این نشست اعضای دبیرخانه دائمی نیز پیشنهادات خود را در راستای تحقق شعار امسال ارائه کردند.