85 درصد گل محمدی استان اصفهان در کاشان تولید می شود

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۳:۱۳ کد : ۴۵۲۲ اخبار دانشگاه
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: 85 درصد گل محمدی استان اصفهان در کاشان تولید می شود.

مهندس رییس زاده در مراسم همایش اسانس ایران در پژوهشکده اسانس های طبیعی  دانشگاه کاشان اظهار  داشت: شهرستان کاشان با دارا بودن یک هزار و 729هکتار سطح زیر کشت عمده ترین و قدیمی ترین کانون تولید گل محمدی در سطح استان بوده است.

وی افزود: استان اصفهان با دارا بودن حدود دو هزار هکتار سطح زیر کشت رتبه سوم تولید گل محمدی را بعد از شهرهای فارس و کرمان به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به اینکه در شهرستان کاشان 27 واحد صنعتی و بیش از یک هزار و 500 واحد سنتی در بحث استحصال گلاب و تبدیل و فراوری گل محمدی و عرقیات مشغول به فعالیت هستند خاطر نشان کرد: شهرستان کاشان از معدود شهرستان هایی است که به خوبی از تولیدات بخش کشاورزی در جهت جذب توریست و درآمد زایی استفاده می کند.

رییس زاده توسعه گیاهان دارویی و گل محمدی را از برنامه های سازمان جهاد کشاورزی بیان کرد و گفت: امیدواریم با استفاده از پتانسیل پژوهشکده اسانس های طبیعی دانشگاه کاشان بتوانیم با افزایش بهره وری و استفاده از مواد  مؤثر مطلوب اسانس و انواع فراوری ها ظرفیت تولید را بالا برده و جایگاه خوبی را برای صادرات اسانس داشته باشیم.