کسب دو سهمیه المپیاد توسط دانشجویان دختر دانشگاه کاشان در مسابقات دو و میدانی دانشجویان دانشگاههای منطقه 7 کشور

۰۳ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۳:۱۵ کد : ۴۵۱۴ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از کسب دو مدال طلا و دو مدال برنز توسط دانشجویان دختر دانشگاه کاشان در مسابقات دو و میدانی دانشگاههای منطقه 7 کشور خبر داد.

محمد رمضانی علوی گفت: این مسابقات از تاریخ بیست  و نهم اردیبهشت تا اول خرداد ماه جاری  به میزبانی دانشگاه قم و با حضور دانشگاههای اصفهان، اراک، تفرش، شهرکرد، خوانسار، قم، کاشان، یزد برگزار شد.

وی افزود:خانم ها فاطمه قصری در ماده ی 3000 متر استقامت و صدیقه رحمانی در ماده پرتاب وزنه موفق به کسب مقام اول و خانم الهه طلابی در ماده های پرش سه گام و 100 متر مانع موفق به کسب مقام سوم گردیدند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان عنوان کرد: در این مسابقات دانشگاههای اصفهان، یزد و شهرکرد به ترتیب مقام اول تا سوم تیمی را بدست آوردند.

محمد رمضانی علوی گفت: دو تن از اعضای تیم دو و میدانی که به کسب مقام اول این مسابقات نائل گردیده اند، در تیرماه سال جاری برای شرکت در سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشگاههای سراسر کشور به دانشگاه فردوسی مشهد اعزام می شوند.