برگزاری دو نشست علمی توسط گروه کنترل دانشکده برق و کامپیوتر

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۳:۱۴ کد : ۴۵۰۴ اخبار دانشگاه
گروه کنترل دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه کاشان، دوشنبه هفته گذشته، 20 اردیبهشت 95، دو نشست علمی را توسط دو تن از اساتید دانشگاه های خارج از کشور، به دعوت دکتر محسن شفیعی راد (عضو هیات علمی گروه کنترل) در سالن کنفرانس ریاست دانشگاه کاشان برگزار کرد.

دکتر شفیعی راد هدف از برگزاری این نشست ها را آشنایی هر چه بیشتر قشر دانشگاهی با کاربردهای نوین علم کنترل در دیگر شاخه های دیگر علم از قبیل پزشکی، بیولوژی، ساخت و تولید و ... و همچنین زمینه سازی بمنظور بیشتر شدن ارتباطات بین المللی دانشگاه کاشان ذکر کرد و گفت: مذاکرات اولیه بسیار خوبی در حاشیه جلسات به منظور شروع همکاری های متقابل بین دانشگاه کاشان با دانشگاه های اروپایی مذکور انجام شده و امید است با حمایت مسئولین (طرفین همکاری)این تعاملات به مرحله اجرایی و عملی برسد.

عضو هیات علمی گروه کنترل  دانشگاه کاشان افزود: نشست اول، توسط آقای دکتر Asier Ibeas Hernandez دانشیار گروه کنترل از دانشگاه UAB شهر بارسلون کشور اسپانیا برگزار شد که موضوع سخنرانی "کنترل آهنگ ضربانات قلب در حین تمرین با تردمیل" بود.

وی اظهار داشت: همچنین، نشست دوم با موضوع "تئوری کنترل در ساخت و تولید با دقت بالا"، توسط آقای دکتر Luis Rubio Rodriguez دانشیار مرکز پژوهشی ساخت و تولید از دانشگاه Strathclyde شهر گلاسکو کشور اسکاتلند برگزار گردید.

در این جلسات کلیه اعضای هیات علمی گروه کنترل، تعدادی از اساتید دانشکده برق و کامپیوتر، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارشناسی رشته کنترل، دانشجویان رشته مهندسی مکانیک و ... حضور یافتند.

همچنین مهمانانی از دانشگاه شاهد تهران، دانشگاه علوم پزشکی کاشان، آزاد و فیض کاشان و ... در جلسه شرکت داشتند.

اساتید و دانشجویان حاضر در جلسه در انتهای جلسات با سؤالات و نکات خود، رونق ویژه ای به این نشست علمی دادند. همچنین اساتید مدعو در پایان اطلاعات مورد نیاز حاضرین از قبیل فایل سخنرانی و نحوه ارتباط را در اختیار حضار قرار دادند.