برگزاری نشست مدیران فرهنگی دانشگاه های منطقه 6 کشور در دانشگاه کاشان

۰۹ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۲:۵۶ کد : ۴۴۹۴ اخبار دانشگاه
مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان از برگزاری نشست مدیران فرهنگی و اجتماعی منطقه 6 دانشگاه های کشور در پژوهشکده اسانس های طبیعی این دانشگاه خبر داد.

حجت الاسلام شیخ زاده هدف از برگزاری این نشست را تبادلات علمی و فرهنگی مدیران فرهنگی و اجتماعی و ارائه راهکارهای لازم در خصوص ارتقاء سطح فرهنگی در دانشگاه ها بیان کرد و گفت: در این نشست مباحث مختلف فرهنگی و اجتماعی بحث و تبادل نظر شد.

وی برگزاری نشست های مختلف مدیران فرهنگی دانشگاه ها را فرصتی برای هم افزایی، تبادل تجربه ها، ارائه پیشنهادها و نظرها و بحث و بررسی تجربیات دانست و اظهار امیدواری کرد: با همفکری و تعامل بتوانیم در راه رشد و تعالی کشور گام برداریم.