برگزاری مسابقه ایده نما در دانشگاه کاشان

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۳:۱۴ کد : ۴۴۹۳ اخبار دانشگاه
برگزاری مسابقه ایده نما در دانشگاه کاشان

مدیر مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان گفت: در راستای تأکید وزارت علوم،تحقیقات و فناوری در خصوص اجرای طرح شتاب که مشتمل بر شناسایی و توانمندسازی ایده های دانشجویان است؛ مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان در تاریخ بیست و هفتم اردیبهشت ماه جاری چهارمین رخداد ایده پردازی را تحت عنوان ایده نما برگزار کرد.

مهندس داوود حسنعلیان اظهار داشت: در این رخداد از بین ایده های رسیده، 14 ایده پرداز، ایده های خود را به قضاوت گذاشتند و پس از بیان ایده خود به سؤالات داوران نیز پاسخ دادند.

وی افزود: در پایان خانم ریحانه معصومی ، سعید کوشافر و محمد علیزاده حائز رتبه اول تا سوم شدند .

مدیر مرکز کارآفرینی و رشد دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: برگزاری مستمر و هدفمند این رخداد می تواند  زمینه ساز جهت دهی و کاربردی کردن آموزشها از نظر علمی و عملی باشد و این اولین اقدام جهت ورود به دانشگاه کارافرین محسوب می شود.

قبل از بیان ایده دکتر ثابت در مورد نحوه ارایه و فروش ایده به تفصیل سخنرانی کردند.