4855 داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 95 دانشگاه کاشان شرکت کردند

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۳:۱۱ کد : ۴۴۸۱ اخبار دانشگاه

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان گفت: در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 96-95 دانشگاه کاشان چهار هزار و 855 داوطلب شرکت کردند.

دکتر محمد الماسی اظهار کرد: دو هزار و 253 نفر از داوطلبان زن و دو هزار  و 602 نیز مرد بودند که در حدود 110 رشته گرایش به رقابت پرداختند.

وی با اشاره به اینکه این آزمون  در روزهای پنجشنبه و جمعه شانزدهم و هفدهم اردیبهشت ماه جاری در چهار نوبت صبح و بعد از ظهر برگزار شد افزود:در آزمون صبح پنجشنبه 830 زن و یک هزار و 76 نفر مرد و عصر پنجشنبه 358 نفر زن و 422 نفر مرد و صبح روز جمعه 612 زن و  شرکت داشتند.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در برگزاری آزمون کارشناسی ارشد 95 خاطر نشان کرد: در صبح جمعه نیز 612 نفر زن و 831 نفر مرد و عصر جمعه نیز 453 نفر زن و 273 مرد به رقابت پرداختند.

الماسی تاکید کرد: نتایج اولیه، نیمه دوم خرداد اعلام و بعد از انتخاب رشته و گزینش، نتیجه نهایی دهه دوم شهریور اعلام خواهد شد.