برگزاری بازارچه دانشجویی کارآفرینی دانشگاه کاشان

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۳:۱۰ کد : ۴۴۷۷ اخبار دانشگاه
برگزاری بازارچه کارآفرینی دانشجویان دانشگاه کاشان

مدیر مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان از برگزاری بازارچه دانشجویی کارآفرینی و خلاقیت دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

داوود حسنعلیان گفت: در این بازارچه، دانشجویان خلاق  در بیش از 10 غرفه فعالیت ها و آثار هنری و صنایع دستی خود را ارائه داده اند.

وی تقویت و توسعه روحیه کارآفرینی در بین دانشجویان را از اهداف برپایی این بازارچه دانست و اظهار کرد: سعی بر این است تا با خلق ایده ها، نوآوری ها و ارائه توانمندی های دانشجویان زمینه کسب و کار و تجاری سازی ایده های خلاقانه آنها فراهم شود.

مدیر مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان با اشاره به اینکه این بازارچه در دو بخش فروش و ارائه ابتکارات و خلاقیت ها برگزار شده است افزود: در این بازارچه غرفه های صنایع دستی، آثار معرق، صنایع چوب، پرورش گل های تزئینی و آپارتمانی، مواد غذایی، کیک و شیرینی، عروسک دوزی، گل سازی، بسته بندی و فرآوری مواد غذایی ارائه  شده است.