برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 95 با حضور 4855 داوطلب در دانشگاه کاشان

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۳:۰۹ کد : ۴۴۶۹ اخبار دانشگاه
آزمون کارشناسی ارشد

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان از برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 95 همزمان با دیگر حوزه های امتحانی سراسر کشور در این دانشگاه خبر داد.

دکتر محمد الماسی گفت: این آزمون  در روزهای پنجشنبه و جمعه شانزدهم و هفدهم اردیبهشت ماه جاری در چهار نوبت صبح و بعد از ظهر برگزار می شود.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش اظهار کرد: در این آزمون چهار هزار و 855  داوطلب خانم و آقا ثبت نام کرده اند.

دکتر الماسی تعداد داوطلبان خانم در این آزمون را دو هزار و 253 نفر و تعداد داوطلبان مرد را  دو هزار و 602 نفر ذکر کرد و افزود: این تعداد داوطلب در بیش از 110 رشته گرایش با یکدیگر به رقابت می پردازند.

وی خاطر نشان کرد: برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و همچنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامی است.