شروع نوزدهمین دوره مسابقات جشنواره ورزش های همگانی در دانشگاه کاشان

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۳:۰۸ کد : ۴۴۶۷ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از شروع نوزدهمین دوره مسابقات جشنواره ورزش های همگانی دانشجویان در این دانشگاه خبر داد.

محمد رمضانی علوی افزود: این مسابقات در هشت رشته ورزشی در دو بخش خواهران و برادران برگزار می شود.

وی رشته های والیبال، فوتبال دستی، گل کوچیک، تنیس روی میز و شوت بسکتبال را از رشته های ورزشی دانشجویان پسر ذکر کرد و اظهار داشت: دانشجویان دختر نیز می توانند در رشته های والیبال، فوتبال دستی، دارت، طناب کشی و فریز بی این دوره مسابقات ثبت نام کنند.

وی خاطر نشان کرد: این مسابقات با هدف ترویج ورزش های همگانی، ارتقاء روحیه نشاط و شادابی و توسعه فرهنگ سلامت در بین دانشجویان برگزار می شود.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان شروع این دوره مسابقات را از دهم تا 24 اردیبهشت ماه جاری عنوان کرد و افزود: این مسابقات در کلوپ های ورزشی و خوابگاه های دانشجویی برگزار می شود.